✓ Grondige en snelle interventie

✓ 24/7 bereikbaar

✓ Betrouwbaar & Deskundig

✓ Gegarandeerde oplossing

✓ CPMV gecertificeerde bestrijders

Zakelijk & HACCP

Bedrijven uit verschillende branches kunnen in samenwerking met Sento een structureel plaagdierbeheersingsplan opstellen.

 

Bij Sento Plaagdierbeheersing zijn wij gespecialiseerd in het werken met HACCP richtlijnen. Zit u in de voedingsmiddelen branche en zoekt u een gespecialiseerde bestrijdingsdienst die aan de richtlijnen van de Warenwet kan voldoen? Dan zit u bij Sento Plaagdierbeheersing dus goed.

 

Het plan wordt in een map bij u op locatie geplaatst of in een online omgeving. Deze map of online omgeving bevat rapportages en aanbevelingen van de bestrijdingstechnicus. Daarnaast worden hier alle afspraken overzichtelijk in genoteerd, zoals het aantal keer onderhoud en inspectie dat wordt uitgevoerd.

 

De aanpak van Sento wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering en een verantwoordelijke werkwijze. Als onderneming heeft u altijd te maken met dezelfde bestrijdingstechnicus, die bij de uitvoering van zijn werkzaamheden rekening houdt met uw specifieke wensen en voorwaarden.

 

Neem voor een vrijblijvende kennismaking gerust contact op of vul onderstaand formulier in. WIj nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Last van een mollenplaag? Sento Plaagdierbeheersing helpt u de mollen te bestrijden - Regio Rivierenland

Werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3-faseplan.

FASE 1

U neemt contact met ons op. Wij maken een afspraak voor een kennismaking en de eerste inspectie van de situatie. Om de kans te verkleinen dat na de bestrijding het bestreden ongedierte weer terug komt, neemt de bestrijdingstechnicus alle mogelijke preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen met u door.

FASE 2

De bestrijdingstechnicus maakt in overstemming met u een op maat gemaakt behandelingsplan op en overlegt de te verwachten kosten daarbij. Hij zet de gekozen bestrijdingsmiddelen in. Afhankelijk van de gekozen optie, geeft hij je ook alle informatie mee over je ongediertebestrijdingsplan.

FASE 3

Tijd voor controle! Na een tijdje komt de bestrijdingstechnicus opnieuw langs, om de resultaten van de bestrijding te controleren, indien nodig wordt het ongediertebestrijdingsplan bijstelt.

24/7 bereikbaar

 Advies? Afspraak maken? 

 U kunt ons bereiken via

06-38190248 voor spoedgevallen na 

22.00 uur!

Contact opnemen met Sento Plaagdierbeheersing?

Vul hieronder het contactformulier in, en we nemen contact met u op. 

U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer.

Last van ongedierten? Sento Plaagdierbeheersing helpt u de ongedierten te bestrijden - Regio Rivierenland

Van welke plaagdieren ervaart u overlast?

Chat openen
Hallo! Welkom bij Sento Plaagdierbeheersing. Waar kunnen we u mee helpen?