✓ Grondige en snelle interventie

✓ 24/7 bereikbaar

✓ Betrouwbaar & Deskundig

✓ Gegarandeerde oplossing

✓ CPMV gecertificeerde bestrijders

Over Sento

Sento Plaagdierbeheersing is een onderneming in de ongediertebestrijding, waar een deskundige, persoonlijke en klantgerichte oplossing voor uw plaagdier-probleem centraal staat.


Bij Sento geloven wij niet in enkel symptoom bestrijden. Waar nodig vinden wij het van belang om naast bestrijdende maatregelen vooral ook werende maatregelen te treffen tegen een plaagdier probleem. Dit doen wij door bij het eerste bezoek een grondige inspectie te doen, om zo de oorzaak van het probleem te achterhalen. Hier wordt advies op gegeven, om in afstemming met de klant tot een structurele oplossing te komen. U kunt bij Sento dus niet alleen terecht voor bestrijding, maar ook voor advies of inspectie.

 

Sento Plaagdierbeheersing is gevestigd in Tiel.

Last van ongedierten? Sento Plaagdierbeheersing helpt u ze te bestrijden - Regio Rivierenland

Waarom Sento Plaagdierbeheersing?

Werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3-faseplan.

FASE 1

U neemt contact met ons op. Wij maken een afspraak voor een kennismaking en de eerste inspectie van de situatie. Om de kans te verkleinen dat na de bestrijding het bestreden ongedierte weer terug komt, neemt de bestrijdingstechnicus alle mogelijke preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen met u door.

FASE 2

De bestrijdingstechnicus maakt in overstemming met u een op maat gemaakt behandelingsplan op en overlegt de te verwachten kosten daarbij. Hij zet de gekozen bestrijdingsmiddelen in. Afhankelijk van de gekozen optie, geeft hij je ook alle informatie mee over je ongediertebestrijdingsplan.

FASE 3

Tijd voor controle! Na een tijdje komt de bestrijdingstechnicus opnieuw langs, om de resultaten van de bestrijding te controleren, indien nodig wordt het ongediertebestrijdingsplan bijstelt.

Integrated pest management

Bij Sento Plaagdierbeheersing maken mij gebruik van Integrated Pest Management, oftewel IPM. IPM is een totaalaanpak om ongedierte te beheersen en relatief nieuw in Nederland. 

 

Om ongedierte te beheersen worden er verschillende preventieve maatregelen bekeken, zoals hygiënische maatregelen, opslag maatregelen en/of bouwkundige maatregelen.
Daarnaast worden in het bestrijdingsplan verschillende bestrijdings-/curatieve maatregelen overwogen:
• Er kunnen mechanische middelen worden ingezet, zoals vallen.
• Er kunnen biologische maatregelen worden ingezet, zoals het gebruik van natuurlijk vijanden om ongedierte te bestrijden.
• Er kunnen chemische bestrijdingsmiddelen worden ingezet, zoals rodenticide en insecticide.

Het inzetten van chemische bestrijdingsmiddelen wordt hierbij als laatste oplossing gezien. Voordeel hiervan is dat de vervuiling van het milieu beperkt wordt, resistentie opbouw bij ongedierte verkleint wordt, voorkomen beter is dan genezen en kosten gereduceerd kunnen worden.
Zou u meer willen weten over IPM en de voordelen hiervan, neem dan contact met ons op.

 

Werkgbied

Sento Plaagdierbeheersing is werkzaam in de omgeving Rivierenland. Ook zijn uiteraard werkzaamheden daarbuiten mogelijk. Neem even contact op, we helpen u graag verder.

Chat openen
Hallo! Welkom bij Sento Plaagdierbeheersing. Waar kunnen we u mee helpen?