✓ Grondige en snelle interventie

✓ 24/7 bereikbaar

✓ Betrouwbaar & Deskundig

✓ Gegarandeerde oplossing

✓ CPMV gecertificeerde bestrijders

Ongediertebestrijding Zaltbommel

Bent u woonachtig in Zaltbommel en heeft u last van ongedierte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de bestrijding van onder meer muizen, ratten, wespen, mollen, vlooien, mieren, zilvervisjes en kakkerlakken. Bekijk voor alle beestjes onze dienstenpagina


Graag helpen wij, particulieren en bedrijven, met zowel ongediertebestrijding als ongediertepreventie


De aanpak van Sento Plaagdierbeheersing in Tiel wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering en een effectieve en verantwoordelijke werkwijze. Als onderneming heeft u altijd te maken met dezelfde bestrijdingstechnicus, die bij de uitvoering van zijn werkzaamheden rekening houdt met uw specifieke wensen en voorwaarden.


Neem voor een vrijblijvende kennismaking, offerte of afspraak contact op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op onderstaand telefoonnummer.

Werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3-faseplan.

FASE 1

U neemt contact met ons op. Wij maken een afspraak voor een kennismaking en de eerste inspectie van de situatie. Om de kans te verkleinen dat na de bestrijding het bestreden ongedierte weer terug komt, neemt de bestrijdingstechnicus alle mogelijke preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen met u door.

FASE 2

De bestrijdingstechnicus maakt in overstemming met u een op maat gemaakt behandelingsplan op en overlegt de te verwachten kosten daarbij. Hij zet de gekozen bestrijdingsmiddelen in. Afhankelijk van de gekozen optie, geeft hij u ook alle informatie mee over het ongediertebestrijdingsplan.

FASE 3

Tijd voor controle! Na een tijdje komt de bestrijdingstechnicus opnieuw langs, om de resultaten van de bestrijding te controleren, indien nodig wordt het ongediertebestrijdingsplan bijstelt.
Chat openen
Hallo! Welkom bij Sento Plaagdierbeheersing. Waar kunnen we u mee helpen?