✓ Grondige en snelle interventie

✓ 24/7 bereikbaar

✓ Betrouwbaar & Deskundig

✓ Gegarandeerde oplossing

✓ CPMV gecertificeerde bestrijders
Last van een vliegenplaag? Sento Plaagdierbeheersing helpt u de vliegen te bestrijden - Regio Rivierenland

Last van vliegen?

Er zijn vele verschillende vliegen, van fruitvlieg , rioolvlieg tot kamervlieg. Verschillende soorten vliegen vereist andere soorten bestrijding. Misschien heeft u zelf al van alles geprobeerd, zonder succes. Geen probleem. Bij Sento Plaagdierbeheersing kunnen wij u snel en professioneel helpen om van dit probleem af te komen.

Overlast en risico's

Als vliegen niet bestreden worden, dan kan dat vervelende gevolgen hebben, zoals:

  • Bacteriën en ziekteverwekkers kunnen verspreid worden
  • Bevuiling van voedsel of voedselvoorraden
  • Een plaag kan snel ontstaan

VOORKOMEN

Om ervoor te zorgen dat het minder interessant wordt voor vliegen om terug te komen na behandeling in uw huis of bedrijfspand kan de bestrijdingstechnicus preventieve maatregelen met u doornemen. Hierbij wordt er gekeken naar hygiënische maatregelen, opslag maatregelen en/of bouwkundige maatregelen.

Werkwijze

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij met een 3-faseplan.

FASE 1

U neemt contact met ons op. Wij maken een afspraak voor een kennismaking en de eerste inspectie van de situatie. Om de kans te verkleinen dat na de bestrijding het bestreden ongedierte weer terug komt, neemt de bestrijdingstechnicus alle mogelijke preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen met u door.

FASE 2

De bestrijdingstechnicus maakt in overstemming met u een op maat gemaakt behandelingsplan op en overlegt de te verwachten kosten daarbij. Hij zet de gekozen bestrijdingsmiddelen in. Afhankelijk van de gekozen optie, geeft hij je ook alle informatie mee over je ongediertebestrijdingsplan.

FASE 3

Tijd voor controle! Na een tijdje komt de bestrijdingstechnicus opnieuw langs, om de resultaten van de bestrijding te controleren, indien nodig wordt het ongediertebestrijdingsplan bijstelt.

KOSTEN

Vanaf €65,-

De kosten voor het behandelen van vliegen is verschillend per situatie en is maatwerk. Om deze reden staan op de website van Sento Plaagdierbeheersing ‘vanaf’ prijzen.

 

Prijzen worden op de volgende wijze opgebouwd:

• De omvang van het probleem/aantal ongedierte
• De oppervlakte van het werkgebied
• Soort bestrijding en benodigde materialen
• De benodigde tijd voor het bestrijden van het ongedierte

 

Wij vinden een goede dienstverlening erg belangrijk, om deze reden stemmen wij het behandelplan samen met u af. Neem daarom nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en een op maat aangeboden behandelplan en offerte.

Chat openen
Hallo! Welkom bij Sento Plaagdierbeheersing. Waar kunnen we u mee helpen?