✓ Grondige en snelle interventie

✓ 24/7 bereikbaar

✓ Betrouwbaar & Deskundig

✓ Gegarandeerde oplossing

✓ CPMV gecertificeerde bestrijders
Last van houtworm? Sento Plaagdierbeheersing helpt u de houtworm te bestrijden - Regio Rivierenland

Last van Houtworm of Boktor?

Heeft u last van houtworm of boktor? Geen probleem.  Sento Plaagdierbeheersing helpt u om de houtworf of boktor te bestrijden. 

Houtwormen en boktorren kunnen schade aan uw woning veroorzaken. Deze schade is permanent en kan over een lange termijn zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen!

Overlast en risico's hotworm of boktor

Als u houtworm of boktor heeft in uw bedrijfspand of huis, dan is het mogelijk dat u het volgende ervaart:

  • U hoort een knagend geluid uit het hout komen.
  • U ziet gaatjes in het hout, waar mogelijk regelmatig fijn zaagsel uit komt.
  • U treft kleine bruin/grijze kevertjes aan in het pand.

Als houtworm of boktor niet bestreden worden, dan kan dat vervelend gevolgen hebben, zoals:

 
  • Een toename van het aantal gaatjes in zichtbaar hout.
  • Een afname van de kracht van het hout in uw woning, dit kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden voor vloer, dak etc.

Inspectie

Om de grootte van het probleem goed in kaart te brengen, wordt er een inspectie gedaan in de hele woning of bedrijfspand naar houtworm en/of boktor. Naar aanleiding van deze inspectie kan er een goede inschatting worden gemaakt van de hoeveelheid werk en bestrijdingsmiddel dat nodig is om het probleem op te lossen. Op basis van deze gegevens wordt een offerte opgemaakt.

Werkwijze Sento Plaagdierbeheersing

Bij Sento Plaagdierbeheersing werken wij voor houtworm en boktor een 2-fase plan en met 5 jaar garantie op het geleverde werk.

FASE 1

U neemt contact met ons op. Wij maken een afspraak voor een kennismaking en de eerste inspectie van de situatie. Naar aanleiding van deze inspectie wordt een offerte opgemaakt.

FASE 2

De bestrijdingstechnicus maakt in overstemming met u een op maat gemaakt behandelingsplan op. Vervolgens wordt de bestrijding ingezet. Tijdens de behandeling en tot enkele uren na de behandeling mag er niemand in het pand aanwezig zijn.

5 jaar garantie

Sento Plaagdierbeheersing geeft een garantie bewijs af voor het behandelde gebied van 5 jaar. Deze garantie houdt in dat u de 5 jaren erna, er zeker van kunt zijn dat er in de behandelde plaatsen geen houtworm of boktor meer terug zal komen.

KOSTEN

Vanaf €6,- per m2

De kosten voor het behandelen van houtworm en boktor is verschillend per situatie en is maatwerk. Om deze reden staan op de website van Sento Plaagdierbeheersing ‘vanaf’ prijzen.

 

Prijzen worden op de volgende wijze opgebouwd:
• De omvang van het probleem/aantal ongedierte
• De oppervlakte van het werkgebied
• Soort bestrijding en benodigde materialen
• De benodigde tijd voor het bestrijden van het ongedierte


Wij vinden een goede dienstverlening erg belangrijk, om deze reden stemmen wij het behandelplan samen met u af. Neem daarom nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en een op maat aangeboden behandelplan en offerte.

Chat openen
Hallo! Welkom bij Sento Plaagdierbeheersing. Waar kunnen we u mee helpen?